Η καταγραφη ολοκληρωθηκε επιτυχως

Αν και η προσέλευση ήταν περιορισμένη, 20 άτομα αρκούσαν για να καλύψουν την καταγραφή δενδροδόχων σε όλο το Β’ δημοτικό διαμέρισμα του Δ. Θεσ/νίκης. Το πρωί του Σαββάτου χωριστήκαμε σε ευέλικτες μικρές ομάδες των δύο-τριών ατόμων, με χάρτες και πίνακες ανά χείρας και κυριολεκτικά χτενίσαμε όλες τις γειτονιές μέσα σε 3 ώρες.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί μια λίστα 400 άδειων και καλυμμένων δενδροδόχων και δέντρων που είτε είναι κομμένα, είτε άρρωστα και θέλουν κόψιμο. Αυτός ο συγκεντρωτικός πίνακας συνοδευόμενος από μια επιστολή θα επιδοθεί άμεσα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και ελπίζουμε να τηρήσουν τη δέσμευση τους ότι μέχρι το Μάρτιο θα φυτευτούν όσα καταγράφηκαν. Εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Θα σας ενημερώνουμε άλλωστε άμεσα για το θέμα της αστικής δεντροφύτευσης.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ήρθαν και βοήθησαν και όσοι δεν τα καταφέρατε ή δεν ενημερωθήκατε εγκαίρως σας περιμένουμε το επόμενο Σάββατο για μια ανθρωπιστική δράση στηρίζοντας το έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Comments
One Response to “Η καταγραφη ολοκληρωθηκε επιτυχως”
  1. Ο/Η thessAlonistas λέει:

    Η επιστολή που συντάξαμε γνωστοποιώντας τη δράση του Σαββάτου κατατέθηκε χτες κιόλας στο δημοτικό συμβούλιο και ενημερωθήκαμε πώς συζητήθηκε στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα. Την άλλη εβδομάδα θα αναζητήσουμε τα πρακτικά της συνεδρίασης.
    Από εδώ και πέρα μένει να υλοποιηθεί η δέσμεσυη του δήμου για τη φύτευση των δέντρων στο Β’ δημοτικό διαμέρισμα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: