… αργησαμε λιγο, αλλα επανερχομαστε δριμυτεροι!

Είναι γεγονός πώς τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μας απορρόφησαν τα γεγονότα και οι δράσεις γύρω από το Λευκό Πύργο. Η συμμετοχή μας σε ανοιχτές συνελεύσεις τέτοιου είδους κρίθηκε αναγκαία κατά περίπτωση και κατά άτομο και η οργάνωση ή υλοποίηση δράσεων μας ερχόταν πλέον σε δεύτερη μοίρα. Φυσικά και προτρέπουμε τη διαρκή συμμετοχή σε τοπικές συνελεύσεις γειτονιών που ελπίζουμε να πολλαπλασιαστούν, καθώς πραγματικά εκεί τα προβλήματα συζητιούνται και λύνονται άμεσα.

Μεσολάβησε η καλοκαιρινή ραστώνη και ο Σεπτέμβρης μας βρήκε ομολογουμένως λίγο αποδιοργανωμένους, λίγο σκεφτικούς για τη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος και το ρόλο ή ακόμα και τη σημασία που διαδραματίζουν οι ενέργειες μας … είμαστε ακόμα συνεπείς στους στόχους και προσδοκίες που θέσαμε πέρσι το Δεκέμβρη όταν ξεκινήσαμε;

Μιας και μας δείχνετε όμως πώς υπάρχει ακόμα όρεξη για δράσεις, μιας και οι προτάσεις σας διαδέχονται η μία την άλλη, μιας και ρωτάτε διαρκώς πότε επιτέλους θα ξαναβρεθούμε να δράσουμε μαζί και εμείς το θέλουμε επίσης, την προτροπή σας την κάνουμε λοιπόν πράξη και οσονούπω ξεκινάμε με περίσσεια διάθεση τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

stay tuned!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: