… οργανωση επομενης δρασης (Υφανετ)

… μετά από ποικίλες επισημάνσεις κατοίκων από αρκετές περιοχές της πόλης για να δραστηριοποιηθούμε σε τοπικά προβλήματα αποφασίσαμε πώς ήρθε η ώρα για δράση. Δε γίνεται να αναμένουμε διαρκώς τη βελτίωση του καιρού, γιατί τότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ καιρό. 😉

Καταλήξαμε λοιπόν με συνεννόηση περίοικων να οργανωθεί μια δράση στο ρέμα της Υφανέτ. Το πιθανότερο είναι να γίνει αυτή την Κυριακή (13 Μαρτίου) και προσπαθούμε να την οργανώσουμε όσο πιο άρτια γίνεται. Πιστεύουμε ότι για να έχουν μακροπρόθεσμα θετικό αντίκτυπο οι δράσεις απαιτείται παράλληλα και ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, ενημέρωση των μαθητών στα γύρω σχολεία, επιστολή στον αρμόδιο δήμο για φροντίδα περίφραξης ή τακτικού καθαρισμού του εκάστοτε χώρου και άλλες παράλληλες δραστηριότητες. Γιατί η αλήθεια είναι πώς η ευαισθητοποίηση των κατοίκων αρκεί για να εξωραϊσθεί η κάθε γειτονιά.

Αυτό που θέλουμε από εσάς,  πέρα από ένα χέρι βοηθείας εκείνη την ημέρα, είναι υλικοτεχνική υποστήριξη. Προσπαθούμε να βρούμε μεγάλο κάδο ειδικό για μπάζα και αν δεν τα καταφέρουμε μάλλον θα νοικιάσουμε από κάποια εταιρεία. Επίσης χρειαζόμαστε οικοδομικά καρότσια, φτυάρια, κασμάδες, τσουγκράνες, κλαδευτήρια ή πριόνια για χοντρά κλαδιά, σακούλες για μπάζα. Όποιος μπορεί να διαθέσει κάποια από τα παραπάνω παρακαλούμε να μας ενημερώσει άμεσα είτε με email (thessalonistas @ gmail.com, είτε με κάποιο σχόλιο στο blog ώστε να εκτιμήσουμε τι έχουμε και τι χρειαζόμαστε.

Πολύ σύντομα θα επιβεβαιωθεί και θα ανακοινωθεί η μέρα, η ώρα και ο τόπος συνάντησης.

Comments
2 Σχόλια to “… οργανωση επομενης δρασης (Υφανετ)”
  1. Ο/Η Rabea Iatridou λέει:

    Καλημέρα σε όλους!
    Μίλησα με τον υπεύθυνο στη καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και προτίθενται να μας διαθέσουν έναν μεγάλο κάδο για μπάζα (σκάφη) αλλά και μεγάλες ανθεκτικές σακκούλες για τη συγκέντρωση και μεταφορά των απορριμάτων. Θέλουν όμως ακριβή ώρα και τοποθεσία που βολεύει η τοποθέτηση!
    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να σας δώσω τα στοιχεία του κυρίου!
    Ραμπέα

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] δυνατότητα να βοηθήσετε και υλικοτεχνικά, δείτε εδώ) View Larger […]Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: