Δενδροφυτευουμε στο Σειχ Σου [Update]

[Update – Σάββατο 22/1, 12:00] Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση αναδασώσεων και τον υπέυθυνο που θα έρθει τη Κυριακή αποφασίστηκε η δεντροφύτευση να πραγματοποιηθεί κανονικά, ακόμα και με ψιλόβροχο (αν και δε θα βρέχει αύριο!). Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο καιρός είναι καλός, μιας και χώμα και θερμοκρασία αέρος είναι ιδανικά.

Ο χωματόδρομος όπου θα βρισκόμαστε δεν είναι τόσο λασπωμένος, οπότε θα μας επιτρέπει να περπατάμε πιο άνετα και να φυτεύουμε στα πρανή. Απλώς σε περίπτωση που βρέχει θα χρειαστεί ο καθένας να φέρει κάποιο αδιάβροχο και ίσως μποτάκια παπούτσια. Μην πτοείστε!

Ραντεβού αύριο στο βουνό!


… thess πράσινο & οξυγόνο;

Έλα τότε μαζί μας την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ώρα 10:00, να εξορμήσουμε στον τελευταίο περιαστικό πνεύμονα της πόλης, στο Σέιχ Σου.

Μιας και η περίοδος της αναδάσωσης οδεύει προς το τέλος της, κρίνουμε πώς είναι σημαντικό να οργανώσουμε μια δενδροφύτευση σε χώρο προσιτό και προσβάσιμο σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Σημείο συνάντησης λοιπόν ορίζεται το πρώτο κιόσκι που συναντάμε στο βουνό, μόλις περάσουμε τη γέφυρα πάνω από το περιφερειακό πριν τα Κωσταντινοπολίτικα (με κατεύθυνση από κέντρο προς ανατολικά). Ο κάθετος δρόμος που τέμνει τη Λαμπράκη και βγάζει εκεί λέγεται Περραιβού. Θα βρεθούμε όλοι εκεί στις 10.00.

Φέρτε μαζί σας γάντια εργασίας, το νερό και το κολατσιό σας!

Comments
4 Σχόλια to “Δενδροφυτευουμε στο Σειχ Σου [Update]”
  1. Ο/Η nikos markou λέει:

    πολυ καλες κινησεις!!! Ομως τι θα γινει με τα παρκαρισμενα στις διαβασεις πεζων;;;

    • Ο/Η thessAlonistas λέει:

      … αυτό είναι ένα έντονο πρόβλημα, κυρίως στο κέντρο της πόλης. Είναι παρόμοιο με την κατάληψη των ποδηλατόδρομων ή και των ραμπών των ΑμΕΑ. Οι ίδιοι ασυνείδητοι οδηγοί καταλαμβάνουν τους χώρους αυτούς, παρκάρουν όπου τους βολεύει και σκέφτονται αποκλειστικά τη δική τους εξυπηρέτηση. Αυτό βέβαια είναι και δείγμα του πολιτισμού μας!
      Θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε μια σχετική δράση και να οργανωθεί σε συνεργασία με άλλες πρωτοβουλίες πολιτών και φορείς. Μέχρι τότε, μπορεί ο καθένας να καλεί τη δημοτική αστυνομία στο 2310 251 901 και να καταγγέλει ακόμα και ονομαστικά τα περιστατικά αυτά. Θέλει λίγο υπομονή βέβαια για να επιβεβαιώσετε πώς θα έρθουν. Όσο υπάρχει ανοχή, τόσο το πρόβλημα θα διαιωνίζεται.

  2. Ο/Η thessAlonistas λέει:

    Καλημέρα σας!

    …. μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση αναδασώσεων και τον υπέυθυνο που θα έρθει τη Κυριακή αποφασίστηκε η δεντροφύτευση να πραγματοποιηθεί κανονικά, ακόμα και με ψιλόβροχο (αν και δε θα βρέχει αύριο!). Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο καιρός είναι καλός, μιας και χώμα και θερμοκρασία αέρος είναι ιδανικά.

    Ο χωματόδρομος όπου θα βρισκόμαστε δεν είναι τόσο λασπωμένος, οπότε θα μας επιτρέπει να περπατάμε πιο άνετα και να φυτεύουμε στα πρανή. Απλώς σε περίπτωση που βρέχει θα χρειαστεί ο καθένας να φέρει κάποιο αδιάβροχο και ίσως μποτάκια παπούτσια. Μην πτοείστε!

    Ραντεβού αύριο στο βουνό!

Trackbacks
Check out what others are saying...


Σχολιάστε