thess… καθαρη πολη;

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ώρα 12.00 σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να βοηθήσετε στον καθαρισμό του ρέματος της γειτονιάς της Υφανέτ, το λεγόμενο και ρέμα Υφανέτ.

Θα συναντηθούμε στη γέφυρα Παπάφη, όπου θα χωριστούμε σε ομάδες ατόμων ανάλογα με τα εργαλεία που θα έχουμε. Ευελπιστούμε ότι η συμμετοχή σας θα είναι ενεργή, τόσο στη δράση, όσο και μετά το πέρας αυτής, διατηρώντας την περιοχή καθαρή.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Γάντια εργασίας, παπούτσια για λάσπη (αν έχετε περαιτέρω δυνατότητα να βοηθήσετε και υλικοτεχνικά, δείτε εδώ)

Comments
5 Σχόλια to “thess… καθαρη πολη;”
  1. Ο/Η Σοφία λέει:

    Πωωω… Αυτή η ώρα με σκοτώνει… 😦 Πέφτει ακριβώς πάνω στο Διαγώνισμα της Κυριακής στο φροντιστήριο! 😦 Πάλι δε θα μπορέσω να έρθω… Και το θέλω τόσο πολύ!

  2. Ο/Η d.deligari λέει:

    καλημερα! θα επρεπε να κανετε κ μια ενημερωση κ σε αλλους δημους που ..πετανε χαρταετο!! τηλεφωνησα τον δημο θερμης γιατι σταματωντας διπλα σε ενα ρεμα ειδα τα απειρα σκουπιδια γυρω…!!

    • Ο/Η thessAlonistas λέει:

      … καλώς έπραξες, αλλά οι δήμοι δυστυχώς δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία με τους πολίτες. Πολλά ρέματα δε εμπίπτουν στη δικαιοδοσία της ΕΥΑΘ, οπότε θα σε παραπέμπψουν σε άλλο οργανισμό. Όταν όμως θα έρθουν οι καταιγίδες και τα φερτά υλικά φράξουν τα ρέματα, τότε θα ψάχνουμε να δούμε ποιός έφταιγε και γιατί πλημμυρήσαμε (για να μην αναφερθώ σε χειρότερες συνέπειες) … και ως είθισται κανένας αρμόδιος δεν τιμωρείται για αμέλεια ευθυνών.

      Θα πρέπει επιτροπές ή πρωτοβουλίες κατοίκων να πιέζουν για επίλυση παρόμοιων προβλημάτων! Οι δράσεις μας είναι ενδεικτικές και δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ρόλο των δήμων.

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] με email (thessalonistas @ gmail.com), είτε με κάποιο σχόλιο στο blog ώστε να εκτιμηθεί τι υπάρχει και τι χρειάζεται […]



Σχολιάστε